Ugrás a fő tartalomra



Az új személyes éved mindig a születésnapoddal kezdődik. Minden születésnap egy új fejezet lehetőségét hordozza magában.

Kiszámítása nagyon egyszerű. Pl. ha 1978. március 10-én születtél, s arra vagy kíváncsi, mit tartogatott neked a 2014-es év, akkor az évet behelyettesíted a születési évszámod helyébe, a születési hónap és nap marad. 2014. 03. 10. Összeadod őket, amíg egyjegyű számot kapsz. 2+0+1+4+0+3+1+0=11 1+1=2 Tehát 2014. március.10.-től, 2-es éved kezdődik, addig 1-es éved van. Ennek segítségével ki tudod számolni a sajátodat.számmisztika
Az évszámok jelentése röviden:
1. A függetlenség igénye, új kezdetek, új lehetőségek éve. Itt az ideje a hatalmas változásnak. Cselekedj!
2. Az intuíció a kapcsolatok, a társra találás éve. Ez a csendes fejlődés időszaka. Légy türelmes!
3. A tanulás, a közösség, a kommunikáció, a társasági élet éve. Ez a beérés és a kinyílás időszaka. A bőségből neked kell választani!
4. A rendkívüli fizikai aktivitás, a munka, a stabilitás éve. Ez a munka és a rendrakás időszaka. Stabil alapokra építs!
5. A nagy változások, utazások, üzleti tárgyalások éve. Ez a változás és az elengedés időszaka. Engedd el magad, légy spontán!
6. Otthon, család, harmónia, szépség, szívbéli döntés éve. Ez a harmónia időszaka. Mindenképpen hallgass a szívedre!
7. Spiritualitás, a belső titkok, a lelki haladás éve. Ez a tisztulás időszaka. Szabadulj meg minden feleslegestől!
8. A pénz, a siker, a felelősség éve. Beérik az eltelt 7 év gyümölcse. Ez a célkitűzés időszaka. Most határozd meg, mit vársz az életedtől.
9. A befelé fordulás és az átértékelés éve. Most számot kell vetned az elmúlt évekkel!Benkő Judit

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."