Ugrás a fő tartalomra

Biztosan neked is feltűnt már egy-egy helyzetben, mikor úgy viselkedtél, mint a szüleid egyike, vagy csak érzékelted, hogy most mintha nem is önmagad lennél. Ilyenkor a múltbéli programok jönnek felszínre benned.És elgondolkodtál azon...
Tényleg az vagy, akinek gondolod magad?
És mi van, akkor ha nem magadat nem szereted, hanem azokat az éréseket ahogy akkor éppen anyura, vagy apura hasonlítva érzed magad?
Közbe mindenhol azt olvasod, hogy szeretned kellene magad, de nem megy? Nem tudod elfogadni önmagad és. vagy a tested? Folyamatosan azt figyeled, mások mit gondolnak rólad? Úgy érzed nincs önbizalmad, és attól félsz, hogy nem vagy elég jó, elég szép, elég így folyamatosan hibáztatod, kritizálod magad?
Számtalan "lehetőség" van, a te döntésed, hogy megkeresed a saját válaszaidat, vagy továbbra is sodródsz az árral.
Eft ülések alkalmával azon dolgozunk, hogy szembesülj saját árnyékaiddal, és álarcaid, hitrendszereid és félelmeid mögé nézünk, hogy megélhesd újra azt a csodálatos embert, akinek születtél, aki még most is ott él benned
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta
+3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."