Ugrás a fő tartalomra
    Hívatásom során számtalan tanulmányt végzek, fontosnak tartom a változatosság, és a tudás bővítését minden szinten. Törekszem rá, hogy minél szélesebb rálátással szolgáljak a hozzám forduló kliensek számára.
Ma érkezett meg a Kronobiólógia oklevelem, nagy öröm számomra, hogy holnaptól használhatom a legújabb "bölcsesség" átadását.
Szeretettel ☺️
Barti Ildikó

A KRONOBIÓLÓGIA:
☝️" Amikor az ember megszületik, különböző, a szüleitől öröklött tulajdonságokat hoz magával. Ezek egész életre meghatározó jelleggel bírnak. De az újszülött még egy ennél is fontosabb információt is kap, ami mindennek az alapja. Ez a Föld energia-információs állapota a születés pillanatában. Ezen nem lehet változtatni. Ez az állapot fogja meghatározni, hogy az illető milyen, az egész életére kiható, hozott tulajdonságokkal rendelkezik.
Azok a hatások, melyek élete során érik – a nevelés, a tanulás, az élettapasztalatok – ezekre az alapvető tulajdonságokra épülnek rá.
ehát az elemzésben mindennek az alapjával foglalkozunk, a Földtől kapott életenergiával. Fontos, hogy tudjuk:
1. Nincsenek jó és rossz energiaértékek. Mindenki annyit kapott, amennyire az életfeladatainak elvégzéséhez szüksége van.
2. Ezeknek a számoknak nincs közük ahhoz, hogy mennyire vagyunk okosak, erősek, szeretetteljesek… Ezek csak energiák, vagyis hogy az adott csakránk mennyi energiával rendelkezik. (Legnagyobb tudósaink, költőink, sportolóink… is egészen szélsőséges értékekkel rendelkeznek. Hol magassal, hol alacsonnyal. Attól még alkothat bárki nagyot és különlegeset. A lényeg, hogy belül maradjunk a kereteinken és ne vegyünk el a többi értékből.)"
Az elemzés kérhető személyesen, de írásos formában is.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."