Ugrás a fő tartalomra

Hogyan változtathatsz, az érzelmek elfojtásán? 🤗
☝️Amikor rossz dolgok történik veled, akkor értelemszerűen rosszul érezed magad, a törekvő ember ilyenkor igyekszik valami olyan tevékenységet keresni, ami " eltereli" a figyelmet a benne keletkezett feszültséget. Pl. másra gondol, elmegy vásárolni, próbál olvasni, beszélgetni..
Mi vezetett a szorongás kialakulásához ?
Helytelen táplálkozás( kifogás, de sokba kerül változtatni rajta, nem engedhetem meg...stb)
Mozgásszegény életmód( kifogás, nem érek rá magammal foglalkozni, anya/apa vagyok nekem a gyerekeimmel kell foglalkoznom)
Önismeret hiány, bezártság. Sokszor könnyebb a megszokott életritmus, mint változtatni a berögzült , már jól bevált szokásokon!
☝️"Az önpusztító magatartás már itt is megmutatkozik, hiszen az illető nem tudja vállalni a felelősséget az általa okozott hibák miatt, ezért egy ideig mindig ki fog találni valamilyen kifogást, hogy miért nem tudta megcsinálni az adott feladatot. Az igazságot, a kritikát nem bírja elviselni, mert az ezekkel való szembesítés rettentő félelmetes lenne számára."
Nem bízunk a jelenben, nem bízunk a jövőben, nem bízunk egymásban és alapvetően, nem bízunk önmagunkban.
Tegyünk pár lépést a MegOldás felé:
👣1. Tegyél lépéseket a genetikai táplálkozás igényed megismerésé felé, kérd ki a szakember véleményét. Ajánlom kedves kolléganő szaktudását Iván Gabi táplálkozás szakértőt:
✍️http://www.genetikaitaplalkozas.hu/
👂2. Ajánlom figyelmedben:
Eckhart Tolle / A világ csak belülről változhat meg(hangoskönyv)
https://youtu.be/aq1Y0hVyGew
🏋️‍♀️🤸‍♂️3. Lépj ki a komfort zónádból, a megszokott életterületedből.
Ajánlom figyelmedbe Süle Szilvia edzőt/rehabilitációs trénert aki, állapotfelmérést követően segít számodra egy személyre szabott program összeállításába:
✍️http://www.speed-fit.hu/training/trainer
😀4. Feszültségoldó, megértést hozó technikák elsajátításában ajánlom szolgálataimat.
Csoportos vagy egyéni konzultációkra van lehetőség.
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Fitóterapauta
Eft tanácsadó
+3630/9500336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."