Ugrás a fő tartalomra


Stresszoldás természetesen egyszerűen

   Éltünk során előfordulhat, hogy valamilyen, számunkra is megmagyarázhatatlan okból, újra, és újra ugyanaz történik velünk, mintha ismétlődnének a kudarcok, a csalódások...
Ez az élet bármely területét érintheti. Lehet egy érzelmi kimerülés a legérthetetlenebb helyzetben, véget nem érő munkahelyi konfliktusok egy adott, vagy több személlyel. Nehézségek az anyagi biztonság megteremtésével kapcsolatban, vagy a szülőkkel megromlott viszony, partnerünktől való eltávolodás, és még sorolhatnánk, hiszen ahányan vagyunk, annyiféleképpen szembesülünk különböző nehézségekkel..
🧐Bár szeretnénk máshogy dönteni, mégis nehézséget okoz kimozdulni az ismétlődő helyzetből?
🤔A régi megszokásokat megértve új erőforrásokat fedezünk fel magunkban, így képessé válunk arra, hogy új lehetőségeket, új irányokat is meglássunk életutunkon. Számomra az Éft módszer hozta a leggyorsabb "megoldást" azokra a helyzetekre ahol már nem láttam a kiutat a problémámra.
"Az ÉFT -könnyem megtanulható, alkalmazható hatásos gyógyítási módszer, a lelki sérülések oldásán keresztül indítja el a testet a gyógyulás útján."
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."