Ugrás a fő tartalomra
" TE irányítod az életedet.
Az is a te döntésed, ha változtatsz és az is ha nem. "
A múltat magunk mögött hagyva jobbak lehetünk, jobbá válhat az életünk. Az új évben lehetőségünk van a változások létrehozására. Mi magunk is változunk.Előtérbe kerülnek a céljaink, melyek év közben a sűrű hétköznapi élet mellett csak álmok voltak. Az álmokból most célok lesznek. Útra kelünk az ÚJÉV felé, amely hamar itt van. Megfogalmazódnak bennünk az álmaink és most újra lehetőségünk van arra, hogy az álmokból célok legyenek. Csak rajtunk múlik, hogy ezek a célok csak pár napig tartanak, vagy addig, amíg megvalósulnak.
Kérdés csak az, hogy rendelkezünk-e akkora belső energiát megmozgatni magunkban, hogy meg tudjuk szerezni az életnek a támogatását a céljainkhoz, hogy úgy érezzük az úton minden és mindenki minket támogat?
Ne feledd a változás belül kezdődik, azzal a belső energiával, amelyet az akarat hoz létre, mélyen legbelül. A te szándékod, hogy változtatni akarsz, célod van és el akarod érni. Nem elégszel meg a célod kitűzésével, hanem nap, mint nap teszel a célodért és a megvalósításán dolgozol, kifogások nélkül!
Legyél hát te magad az ERŐ a változáshoz. Ne sajnáld az időt magadra, a változásra és a céljaidra!
🤗Az ÚJ ÉVBEN segítő módszerek, technikák:
- 21 napos technika – 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy új szokás az életünk részévé váljon és átíródjon a tudatalattiban
- korlátozó hitrendszerek mintáink feltárása és oldása Eft kopogtató módszerrel
- gyógynövény teák kúraszerű használata
- genetikai táplálkozás mérés/tanácsadás
- lábápolás/pedikűr
- Dr Zapper biorezonanciás kezelések
-egyéni egészségcsomagok összeállítása

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."