Ugrás a fő tartalomra
A betegségek, vagy természetestől eltérő működések mindig arra hívnak, hogy megálljunk és meghalljuk lelkünk hangját.Számomra mindig legfontosabb az a hozzáállás, ha az egyensúlyom felborult állapotait lehetőségnek tekintem. A betegség, vagy fájdalom nem ellenem van, hanem értem. Tanulhatok valamit. És azt figyeltem meg, hogy ez a hozzáállás már önmagában is hozzá segít a gyógyulás útján való elinduláshoz. Nincs más dolgunk, mint befelé figyelni és néha, amikor szükséges vállalni a konfrontációt, akár kint, akár bent. Szembe kell nézni, bármit is hoz elénk az élet, mert a problémák szőnyeg alásöprése, tüneti kezelése sosem hozza el a megoldást.
A gyógyító erő, amire szükséged van, benned van!
Felhívok arra minden nőt, hogy találjátok meg a számotokra megfelelő szellemi utakat. 📿Meditáljatok, szánjatok időt önmagatokra. Legyetek önmagatok segítői.Tápláljátok szellemi étkekkel önmagatokat, hogy növekedhessetek szellemi erőtökben. Gyomláljátok az elmétekben gyökeret verő ártó, gátló, lekicsinyítő és megsemmisítő gondolatokat, akár virágos kertetek. Tisztogassátok személyiséget és lelketek, hogy mint a tisztára mosott, szél elé terített ingek, átragyogtassák a nap fénylő sugarait. Merjetek változni és változtatni, alakítsátok át a világot, ahogy mindig mindenből, valami mást csináltok.
Az a feladatunk, hogy önmagunk megismerése által jobbá tegyük a világot, attól független, hogy milyen próbák elé állít az élet.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."