Ugrás a fő tartalomra
☃️

Életünk bizonyos szakaszai nehézségként jelennek meg, és bizony ezen az sem segít, ha pozitív mantrákat mondogatunk nap nap után, miért? Mert az ok nincs megértve.
Ebben segít az Eft emóció felszabadítás technika, mely során a Téged korlátozó hiedelmek, és korlátok megértését, és oldását tudjuk "kikopogtatni"
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta
"Te általad nehéz vagy könnyű a sorsod. Mindaddig, amíg a fájdalmaidat, keserűségedet, haragodat dédelgeted a kifogásaid gyártásával, nem lesz könnyebb az életed, sőt, egyre reménytelenebbül éled azt.
Ezért csak tudd, hogy Te vagy az, aki eldöntheted, hogy szeretnél-e vagy nem a létrejött körülmények között is boldog és kiteljesedett életet élni.
Amint bent van, úgy van kívül is, és ha Te jól érzed magad önmagadon belül, a külvilágban is minden úgy fog alakulni, hogy ezt a teljességet támogassa."
Csattos Ilona

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."