Ugrás a fő tartalomra
Kövesd a megérzésedet, mert az belőled fakad, és többet tud rólad, mint bárki a világon! 🌷
Az élet próbatételei során mindannyian elindultuk az ÚTON.Sokunk számára a kíváncsiság adott ihletet, és vannak akiket a betegség sarkalt a keresésre. Gyermekkorunk emlékeit életre hívják bennünk az illatok, majd kacagva kézen fogják őket az érzések, és máris gyermekek vagyunk. Erdély szép hazám tiszta forrásai, a fenyves illata, a mezők virágai, a patakba mosott ruha friss illata most is melegséggel öleli át a lelkem. 20 éve keresem válaszaimat a megérzéseimre, miszerint létezik a teljes élet megélése Békében Harmóniában Ép testben.
Egészségügyi képzések KÉPet adtak arra, hogy a test anatómiáját megismerjem, majd annak kémiai folyamatait, terheltségeit, működését, mozgását, kinézetét egyaránt. Megtanultam az érintés művészetén át, a szenvedések szavait megérteni, meghallani a lélek rezdülésit, a bánat könnyeit, az öröm ódát, és az újjá születést.
Hallottam súgni az ásványokat, dalolni a gyógynövényeket, éreztem a teák életadó ízét és hatását egyaránt. És most mindezt csokorba szedték az illatok tündérei és elhozták EGY -S- ÉGBEN egy újabb tudás által hozzám, így megkaptam a választ a megérzéseimre! Az illóolajak formájában. Mikor hívhatjuk segítségül erejüket? Amikor CSODÁRA vágyunk...a csoda még csodásabb része ott kezdődik, amikor a test-lélek-szellem hármas harmóniájának elérésében támogatnak, az EGÉSZség jegyében.
A föld megteremti számunkra a gyógyulást.
Szükségtelen lenne racionális gondolkodással megmagyarázni azt az érzést, amit előhozhatnak ezek az illatok: az önmegismerés útján felébresztenek, támogatnak, irányt mutatnak. Hogyha kellemetlennek találunk egy illatot, akkor az irányjelző: valami olyan élményt, emléket, érzést varázsolt elő a tudatalattiból, amivel MÉG nem tudunk szembenézni.
🤗Szerencsére mindannyiunknak vannak kellemesnek megélt illatai, amik viszont támogatóink és segítenek megtalálni önnön lényünket az elvárások és a nevelés során ránk rakódott “rétegek” alatt. Ebben személyiségfejlődési folyamatban egyre bátrabbak, kreatívabbak, vidámabbak, pozitívabbak leszünk.Valóban csodaszámba megy, ahogyan a fizikai testre hatva támogatják a gyógyulást és megkönnyebbülést hoznak legyen szó akár egy egyszerű meghűlésről, álmatlanságról, fertőzésről, csípésről, leégésről vagy ficamodásról.Nem öncélú ez a siker, és azt hiszem, ez az, ami igazán boldoggá tehet.
Lehet ezt a csodát nem tovább adni?
Szeretettel 🍀
Barti Ildikó
Természetgyógyász


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."