Ugrás a fő tartalomra
Több út van, de egy Cél a MEGOLDÁS
Ma már, rengeteg tanítás elérhető, és a tudásszint folyamatosan emelkedik. Mégis tapasztaljuk, hogy egyre több a feladat...
Vannak állomások, amelyek fontos szerepet töltenek be a fejlődésben, a szükséges tapasztalatok és képességek megszerzésébe.
☝️Sok a feszültség... miért van ez ? A tudattalanunkban számos olyan korlátozó hiedelem él, amely letérít bennünket a lelkünk által választott útról. Ilyenkor jönnek a fájdalmak, drámák, betegségek, krízisek.
A jó hír az, hogy van lehetőséged változtatni!
😊Számtalan módszer létezik, a döntés a tied.
Számomra az Eft terápiák hozták meg az életemben azokat a tapasztalatokat melyek érthetőbbé teszik a rengegteg felmerülő kérdést, és nem utolsó sorban megOldást jelent, abban, hogy az ego által felállított hiedelmeket korlátokat, a tudattalan félelmeket megtaláljuk, feloldjuk és visszatérjünk arra az ösvényre, amely a lehető legteljesebb és legnagyobb fejlődést hozza az életünkben.
Örömmel megosztom veled is a tapasztalataimat.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel +3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."