Ugrás a fő tartalomra

Algaevő Gyebnár Csekka
Gyebnár Csekka egyike azoknak a sztároknak, akik algával színesítik az étrendjüket. Erről a tengeri csodáról sokan nem tudják mennyi mindenre használható.
Előzetes orvosi kutatások során kiderült, hogy az algának számos pozitív tulajdonsága van. A vérnyomás csökkentése mellett sejtregeneráló, fogyasztó és vércukorszint normalizáló hatással bír. A kutatók az algát tartják a legnagyobb élelmiszertartaléknak. Gyebnár Csekka is rendszeresen fogyaszt algát."Frissen facsart zöldség-, vagy gyümölcslével indítok minden napot, és persze nem maradhat ki az alga sem, ami sok vitamint tartalmaz. 
"Kedvencem a sárgarépalé és a narancs, valamint a grépfrút keveréke."
Ezek a moszatok a világ minden táján megélnek a jéghideg sarki vizektől, a trópusi meleg tengerig. A fogyókúrázók is előszeretettel fogyasztják, mivel tápláló és ezáltal a telítettség érzetét kelti. Az algát a szépség megőrzésére is szokták alkalmazni, mivel csodás feszesítő hatása van. Mivel ebben a növényben sok ásványi anyag található így megszépíti a bőrt, a körmöt és a hajunkat is.
Érdemes kipróbálni!
forrás: napidoktor.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."