Ugrás a fő tartalomra

   Sokan már rájöttek az életedben nem az a legnehezebb, hogy beteljesítsd a feladatod, véghez vidd a célod, hanem az, hogy megtaláld azt, és el is kezdd megvalósítani.
Vajon miért érezzük azt, hogy úgy telik el felettünk az idő, hogy közben alig jutottunk valamire? De mégis mi az a valami, amire jutni szeretnénk? 🤔 Volt idő mikor eszembe jutott, hogy vajon képes leszek-e mindig jelen lenni az adott pillanatban, és nem a múlton vagy a jövőn, esetleg máson gondolkozni. Képes vagyok-e tiszta szívvel, teljes elmémmel ott lenni az adott pillanatban, az éppen aktuális percben, átélni és megélni az adott élettörténetet.16 éve figyelem tudatosan magam, az a célom, hogy ne a külvilág legyen az ami hat rám, és meghatározza életem, hanem magam hassak a külvilágomra.
Ezen az úton fontos tényező a táplálkozás, a rendszeres mozgás, és a gondolatok rendezése egyaránt 🍑A táplálkozás rendezésében Iván Gabi szaktudásával segített:
 Életem része a rendszeres mozgás, heti 2 vagy 3 alkalommal, de minden nap szánok rá időt a nyújtásra, a reggeli tornára.
A gondolatok rendezésében az Eft érzelmi oldás technika, melyet napi rendszerességgel alkalmazok, pácienseim támogatására, és saját megéléseim megértésére.
https://youtu.be/C0Udj7oqYzI
Szeretettel:
Barti Ildikó☎️ +3630/9500336 .Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."