Ugrás a fő tartalomra
Minden édesanya megérdemli, hogy visszanyerje EGÉSZségét!
Anyai utamon első sorban a lelki hatások megértésében " dolgoztam" magamon, aztán a mozgás, a táplálkozás területén egyaránt. Pár hete egy fantasztikus szakembert ismertem meg Fűziné Fónagy Dia aki három kisgyermek édesanyja. Közös érdeklődésünk az anyaság mellett a nőiesség alapjait is tartalmazza. Az ő segítségével rendszeresen végzünk gyakorlatokat Mummy Tammy tréninget.
✍️"Egyedülállósága abban is megmutatkozik, hogy nem csupán a has regenerációjára, a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére fókuszál, hanem a mozgásrendszert egységként kezelve, a tréningprogram egymásra épülő lépcsőiben a gerinc stabilitását biztosító izomfűző újraépítésével, illetve a funkcionális alapmozgásokat (újra)tanításával is foglalkozik, így segítve a kismamák aktív élethez és sportoláshoz való biztonságos visszatérését.
A programban kiemelt jelentősége van a fizikális vizsgálatnak, mely nem  épcsős tréningprogramunk nagy hangsúlyt fektet az alapok újraépítésére, majd ennek birtokában a teljes mozgásrendszer hatékony és biztonságos tréningjére.A rendelkezésre álló orvos- és sporttudományi eredményeket maximálisan figyelembe véve, a fizioterápia, a core-stabilizáció és a hatékony testedzés kritériumainak megfelelő mozgásprogramot tartalmazza."Jómagam 17 éve voltam kismama,🤱 de a mai napig tehetek azért, hogy a hasizom munkája a medence tartása teljes mértékbe ellása a feladatát. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."