Ugrás a fő tartalomra
Mindenkinek számos arca, felvett szerepe, személyiségrésze van. Ez teljesen természetes. A külvilág eseményeinek, helyzeteinek való megfelelésben segítenek.
Ha felnőtt nő vagy, akkor egyszerre vagy akár ápolónő, gazdasági vezető, anya, szenvedélyes szerető, játékos gyerek, analitikus ellenőr, harcos amazon, bölcs, vagy éppen esetlen kislány.
Az egyes részek más-más hiedelmeket, és érzéseket testesítenek meg. Ugyanakkor minden egyes rész erőt képvisel és erőforrásként tekinthetsz rá. Hogy miért fontos mindezt tudni? Azért, mert sok esetben előfordul, hogy az egyes részek szabotálják a nagy egész működését. Vannak olyan részek, akiket utálhatsz és nem akarsz tudomást venni róla, és vannak olyan részek akik a többi rész ellen vannak. Ilyenkor azt veszed észre, hogy hiába dolgozol magadon, hiába próbálsz egyről a kettőre jutni, célokat tűzöl ki, de nem tudod elérni. Az erőd meg valahol a béka feneke alatt van. Fontos, hogy felismerd és elfogadd a részeidet. A részek integrálása a nagy egészbe erőforrásokat szabadít fel. Amíg egyes részeidet nem fogadod el, addig az önszeretet nem igazán tud megvalósulni. Az önszeretet alapja a testi-lelki egészségnek.Vannak részeid, amikről legszívesebben hallani sem akarnál? Nos, akkor kezd el megismerni és megbarátkozni vele. Ha ezt megteszed, még az is előfordulhat, hogy egyszer csak eltűnik egy nagyon utált ember az életedből. Vagy megváltozik. Más emberré válsz és más valóságot teremtesz magadnak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."