Ugrás a fő tartalomra

" TE irányítod az életed
Az is a te döntésed, ha változtatsz és az is ha nem. "

A múltat megértve jobbak lehetünk, jobbá válhat az életünk.Lehetőségünk van a változások létrehozására. Mi magunk is változunk. Az álmokból most célok lesznek. Csak rajtunk múlik, hogy ezek a célok csak pár napig tartanak, vagy addig, amíg megvalósulnak.
Kérdés csak az, hogy rendelkezünk-e akkora belső energiát megmozgatni magunkban, hogy meg tudjuk szerezni az életnek a támogatását a céljainkhoz, hogy úgy érezzük az úton minden és mindenki minket támogat?Ne feledd a változás belül kezdődik, azzal a belső energiával, amelyet az akarat hoz létre, mélyen legbelül. A te szándékod, hogy változtatni akarsz, célod van és el akarod érni. Nem elégszel meg a célod kitűzésével, hanem nap, mint nap teszel a célodért és a megvalósításán dolgozol, kifogások nélkül!Legyél hát te magad az ERŐ a változáshoz. Ne sajnáld az időt magadra, a változásra és a céljaidra!
Segítő módszerek, technikák:
- 21 napos technika – 21 nap szükséges ahhoz, hogy egy új szokás az életünk részévé váljon és átíródjon a tudatalattiban,
- korlátozó hitrendszerek mintáink feltárása és oldása Eft kopogtató módszerrel,
- gyógynövény teák kúraszerű használata,
- genetikai táplálkozás mérés/tanácsadás,
- lábápolás/pedikűr,
- Dr Zapper biorezonanciás kezelések,
-egyéni egészségcsomagok összeállítása
- esszenciális illóolajok használata
"EGY CSEPP MEGVÁLTOZTATJA EGY EMBER ÉLETÉT, AZ EMBER KÉPES MEGVÁLTOZTATNI EGY KÖZÖSSÉGET, A KÖZÖSSÉGEK JOBBÁ FORMÁLJÁK A VILÁGOT."
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Fitóterapauta
Eft tanácsadó
 +3630/9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."