Ugrás a fő tartalomra

Az Egészség Stúdió az a hely ahol figyelmet kapsz. A módszerek melyek segítségével dolgozom több éves tapasztalat alapján rálátást ad testi, gondolati, érzelmi elakadásokra.
A megoldást segítő technikák érted vannak téged támogatnak. Azonban fontos tudnod ahhoz, hogy új élet minőség alakuljon ki körülötted egyedül csak magadra van szükség.
Állapot felmérés után rálátást kapsz jelenlegi fizikai közérzetedre, egyénre szabottan átbeszéljük a vitamin/nyomelem szükségleteidet, a szervezetedben felhalmozott méreganyagok sajátosságait kivezetési módját, hogy "megszabadulj" a terheléstől, majd a gyógyteák személyre szabottan neked állítom össze ahogy a kiegészítő kezeléseket is. Mindez, csak akkor működik, ha teszel érte! Saját magadért kell megtenned, minden nap erőt venni magadon, hogy kitarts, hogy beiktasd életedbe, nem könnyű tudom. Magam is alkalmazom minden nap, fogyasztom a teákat, rendszeresen sportolok, személyre szabott étkezést folytatok, és rendezem a gondolataimat.
🤗Mikor elkezded figyelni magadat és a környezetedet rájössz ahány ember annyiféle világ van mindannyiunkban, és annyi színház, amelyben mindenki a magáét hiszi valóságosnak a Te életed a Te színházad.Te kell, hogy magadnak a legfontosabb legyél, és ez nem önzőség! Amíg a külvilág fontosabb, azt akarod megváltoztatni addig újra rosszul fogod magad érezni a bőrödben. A szemlélet váltásban segítő módszer az Eft kopogtató technika (érzelmi felszabadító) már 5 éve alkalmazom, gyors könnyen elsajátítható akár otthon is alkalmazhatod. Mert nem elég felismerni a játékaidat, a változáshoz a jelen pillanatát kell megélned. Meg kell tanulnod, hogyan használd a figyelmedet, hogyan figyelj önmagadra, hogyan legyél önmagad, hogy tudj belülről kifelé figyelni, ez az önismeret.

Szeretettel 
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Fitóterapeuta
Eft tanácsadó
Elérhetőség:
☎️ +363069500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."