Ugrás a fő tartalomra

MEGHÍVÓ 
2018. 04. 27 én 17ó kezdettel szakértőnk, és kedves kolléganőm Mihályi Mónika akupresszőr, természetgyógyász előadást tart Győrött.
MIRE JÓK A TERÁPIÁS MINŐSÉGŰ ESSZENCIÁLIS ILLÓOLAJAK ?
HOGYAN HASZNÁLJUK ŐKET ?
MIKOR HÍVJUK SEGÍTSÉGÜL EREJÜKET?
Ezeket a kérdéseket járjuk körül az előadás során, a doTERRA család megismerése kapcsána.
Cím: Bajcsy-Zsilinszky u.53-55-2 emelet 3 ajtó.Theta Győr
A RÉSZVÉTEL INGYENES "Sokan vannak, akik az illóolajok használata során azt érzik, hogy ez egy csoda, valóban az ahogyan a fizikai testre hatva támogatják a gyógyulást és megkönnyebbülést. A csoda még csodásabb része ott kezdődik, amikor a test-lélek-szellem hármas harmóniájának elérésében támogatnak, az EGÉSZség jegyében. Szükségtelen lenne racionális gondolkodással megmagyarázni azt az érzést, amit előhozhatnak ezek az illatok: az önmegismerés útján felébresztenek, támogatnak, irányt mutatnak. Hogyha kellemetlennek találunk egy illatot, akkor az irányjelző: valami olyan élményt, emléket, érzést varázsolt elő a tudatalattiból, amivel MÉG nem tudunk szembenézni. Szerencsére mindannyiunknak vannak kellemesnek megélt illatai, amik viszont támogatóink és segítenek megtalálni önnön lényünket az elvárások és a nevelés során ránk rakódott “rétegek” alatt. Ebben személyiségfejlődési folyamatban egyre bátrabbak, kreatívabbak, vidámabbak, pozitívabbak leszünk.Lehet ezt a csodát nem tovább adni?Hálás köszönet azoknak, akik meséltek a barátaiknak és ismerőseiknek az illóolajos élményeikről és tapasztalataikról."
Barti Ildikó
Természetgyógyász
☎️ +3630/9500336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."