Ugrás a fő tartalomra
Miért van az, hogy egyre több érzelmi hullám csapkodja életedet?
A félelem alapú érzelmek többé nem fojtódnak el a mélyben.
A régi blokkok feljönnek a tudatos részbe, ezért van az, hogy jelen időkben annyi feszültséggel találkozunk.Olyan lett a külvilág mint egy csatatért.
Nehezen tudsz koncentrálni, a szíved hevesen ver, hőhullámok törhetnek felszínre, düh kirohanások, feszültség, tehetetlenség... Ezzel egy időbe felszínre törhetnek elfojtott emlékek, egyéni traumák, valamint a régi sérelmek, akár szüleiddel való feszültségek, gyermekkori traumák.Termésteresen ezek mind hatással lehetnek jelenlegi párkapcsolatodra, gyermekeiddel való kapcsolatodra egyaránt.
Mit tehetsz?
Kitartó erővel elhatározod, hogy kitartasz, átküzdöd magadat az "alvilágon" , hogy a tudatalatti, és az ismeretlen világában értelmet találj a történésekben.Egy jó hír! Hogy ez a szakasz nem tart örökké, és a felszínre kerülő dolgok nem mi vagyunk.
Legyen ellenállás mentes szép napod:
Ildikó 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."