Ugrás a fő tartalomra

Félelmeink mint segítők a teljes élet felé

Nem tudhatom másnak a nehézség mit jelent, de azt tudom, hogy belőle származnak a legnagyobb erők. Mert a fájdalom megértése alázatra tanít, hogy a másik emberben tisztelni tudjam saját sorsát. Bizalma annak az embernek van aki megtapasztalta a csalódásból való hitnek az erejét. Aki uralma alatt tudja tartani saját vágyait( vásárlási vágy, függőségi vágy, ösztön vágy stb.) annak az egyénnek hatalma van a benne zajló erők felett, mert ismeri erényeit, gyengeségeit, és tudja felnőtt az élet feledAtaihoz!
A szív fogadalma révén be tudja engedni az élet áramlását, és feltétel nélkül tud adni. A szavai nyomán őszinteség jár, és nincs riadalma az őt ért sérelmek nyomán. Megérzéseit sugalma vezérli, s látomásait az ősök óvják. Így lel nyugalma békét, mert megfigyel! Az élet történésekben otthon van, s nem vész el ereje, mert életét a Gondviselő szeretett hatja át.
Legyen a Te akaratod szerint élni, számomra azt jelenti, hogy másokért tenni, szolgálni mindenben és mindenkiben az Istent, így érdemes élni! Az vagy amit teszel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."