Ugrás a fő tartalomra

    Minden nehézségnek ami életünkben felmerül sok esetben a fájdalomtól való félelem az alapja,még hozzásegít az önismeret hiánya vagy valamilyen bűntudatból fakadó vezeklési kényszer, amire talán nem is gondolnánk. 
Azt vesszük észre, hogy folyamatosan ugyanabba a színdarabba csöppenünk, csak más szereplőkkel. Ők szembesítenek a régi fájdalmakkal, amiket még nem dolgoztunk fel. Különböző problémáknak sokszor azonos a gyökere. Mert vágy természetünk, érzelmeink nincsenek tudatosan megélve.
Az érzelmek tudatos megélése fontosabb, mint az üres elméletek!
Tapasztalataink minősítéssé vagy előítéletté válnak, pedig csupán jelenlétre tanítanának. JelenLenni a testünk jelzéseiben, a lelkünkből jövő érzéseknek és a bennünk lévő tiszta szellemnek.
Ébernek lenni minden pillanatban, mert nem tudhatod mit hoz a holnap, miként tárja eléd az élet a leckéit.
 Vannak páciensek akik Eft (emóció felszabadítás technika) terápia után haragot éreznek akár irányomban, mert szembesítem olyan "igaznak" vélt helyzetekkel amiben korábban jól érezte magát...most kiderülhet csak színjáték volt az egész. Személyemtől független csak idő kérdése, hogy mikor szembesül a hazugságaival, jelen esetben "csak" előbb kiderült az akadály. Aki képes tenni magáért változik az élete 3szinten. Aki nem is akar, az mindig talál kifogásokat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."