Ugrás a fő tartalomra
A vidéki Nepáli hegyekben terem, a Wintergreen megnyugtató és stimuláló tulajdonságai friss, felemelő illatot biztosítanak.
A Wintergreen illóolaj a tűlevelű területeken található kúszó cserje leveléből származik. A Wintergreen fő vegyi összetevője, a metil-szalicilát, helyi hatású krémekben és masszázs keverékekben alkalmazzák nyugtató tulajdonságai miatt. Tény, hogy a Wintergreen és a Birch az egyetlen növény a világon, amelyek természetesen metil-szalicilátot, azaz természetes aszpirint tartalmaznak. Ízesítésként kis mennyiségű Wintergreent használnak cukorkákban, fogkrémekben és rágógumikban. Amikor párologtatsz, frissítő aromája van, ami felemelő és stimuláló. A DoTERRA a Wintergreen új forrása Nepálból származik, ahol a vidéki falvak által betakarítottan, vadon termesztik, majd a közösség tulajdonában lévő lepárlási létesítményekben desztillálják. Ez a folyamat növeli a gazdasági lehetőségeket a vidéki nepáli régiók nagyon távoli területein.
Felhasználások:
A Wintergreen-nek a bõrre felmelegítő hatása van, és kiválóan használható nyugtató masszázsként. Egy kicsit hosszú utat kell megtennie, ezért takarékosan használjuk és hígítsuk fel a frakcionált kókuszolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.
A nyugtató fürdőhöz 1-2 csepp Wintergreen illóolajat adjon a meleg fürdővízhez.
#doterra #nyugtató #illóolaj #természetesen

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."