Ugrás a fő tartalomra
Az élet egy választás
 🙂







Választás arra, hogy vagy az értelmed alkotta ítélet, és minősítés útját járod, vagy a szív megértés útját járod.Az ember e két út között van...törekszik a szívével jót tenni, és szeretni ...aztán csalódik...megszólal az értelem, "...jót tenni, nem érdemes! " De, ha mélyebb összefüggését vizsgálod az miérteknek...megérted, ő is ugyan olyan legbelül mint te. Ha nem tudsz megbocsájtani mindannak ami történik, nem tudsz otthonra találni e világban, az élet egy akadályokkal teli küzdelem lesz.
Én minden emberben azt keresem ami a látszat mögött van, vannak jó emberek, és vannak rossz emberek tudod mégis mi közös mindannyiunkban?
🤗Ugyanaz a belső lény lakik benne mint benned, nincs különbség köztünk, csak ő kívül mással foglalkozik. A döntés a tied, és a választás is, hogy megbocsájtasz-e annak aki fájdalmat, csalódást okozott számodra, vagy tovább gerjeszted magadba a mérget....ami testi szinten, lelki szinten felemészti benned az életerőt! Én azért bocsájtok meg mindenkinek, mert megérdemlem, mert az én belső nyugalmam számomra a legfontosabb.
    A kutatások tanúsága szerint, ha meg tudunk bocsátani, kevesebb stresszel szembesülünk, a szorongás és a feszültség csökken, és a depresszió kockázata is kevésbé fenyeget.
A magunkban tartogatott harag viszont épp ellenkező hatással bír, és még a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát is növelheti. Bár tudjuk, hogy megbocsátani hasznos, ez még nem jelenti azt, hogy könnyű is.Fontos tudnod: a megbocsátás nem a másik embernek adott ajándék, hanem a saját terhed letétele. Minden elvesztegetett idő a saját életedből veszi el a békét.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."