Ugrás a fő tartalomra

Napfény kint bent terápia ..

Az ősi kultúrákban már igen korán felismerték és hasznosították a fény pozitív erejét, a görögök a hélioterápia, fénykezelés nevű módszer formájában alkalmazták. A legelső színterápia valószínűleg a kiadós napfürdőzés volt. Ma is élünk a napfény adta energiával, és ha fel akarunk töltődni egy kicsit, már néhány napon töltött perc is hatásos lehet.
A különböző színek is a napfényhez hasonló pozitív hatással lehetnek a szervezetünkre, közérzetünkre, hangulatunkra.

Hogyan hat? 
A színek gyógyító hatása pontosan sejtjeink rezgőmozgásával áll összefüggésben: a betegségek és rosszullétek ugyanis a sejtek rezgésszámában létrejövő diszharmóniára vezethetők vissza, melyek meghatározott frekvenciájú színek segítségével visszaállíthatók az eredeti egyensúlyi állapotba. A jelenlegi esős napok, borút hozhatnak bizonyos hangulatokra, ezért érdemes vidám színek hatását magunkon hordani.
Kellemes pihenést Mindenkinek 
Szeretettel: Barti Ildikó
Természetgyógyász

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."