Ugrás a fő tartalomra
Aktuális energiák
Van, akinek új élet kezdődik el...
Olyan sokszor halljuk, hogy ha tudtam volna... Ha tudtam volna, hogy így lesz, másként döntöttem volna... stb.
Elemzéseket kérünk magunkról, sorsunkról, képleteinket vizsgáltatjuk a hozzáértőkkel, napi horoszkópokra, jóslásokra támaszkodva éljük mindennapjainkat. Azt hisszük, úgy gondoljuk, hogy ezzel mindent megteszünk... előrelátóak, felkészültek vagyunk.
Az energia különleges dolog. Különleges, mert bizonyos értelemben láthatatlan, mégis teljesen áthatja, irányítja életünket, sorsunkat. Az energia működése is egyedülálló, különleges. Mindig áramlik, állandóan változik, és kiegyenlítődésre törekszik. Ebből adódik, hogy életünk is állandóan változik. Változik annak megfelelően, hogy mit tettünk, vagy nem tettünk az elmúlt években.Tehát jelenlegi életünk minősége visszatükrözi elmúlt éveinket. Nézz rá az elmúlt 10 évedre, és vond le a következtetéseket, hogy éltél-e a lehetőségekkel, megtettél-e mindent annak érdekében, hogy ma elégedett lehess.
2018. Július 26.-án egy új energia kör, egy új év kezdődik el. Új minőségű energiák fogják jellemezni az energiateret, és ezzel életünket. Új lehetőségeket kapunk, és új kihívások bukkanhatnak fel.
Ha szeretnél változni, változtatni, szeretnéd az életedet úgy élni, hogy 10 év múlva visszanézve elégedett lehess, akkor most vedd a kezedbe az életedet.Az energia térkép azt mutatja, hogy egy új minőségű élet kezdődhet el azoknak, akik tudatosan élnek, az energiák áramlatában élve haladnak, fejlődnek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."