Ugrás a fő tartalomra
"Nagyon szeretem Jung elméleteit, aki szerint az ember életének delén a transzcendens felé fordul, és elhagyja azokat a szerepeket, amelyeket korábban muszáj volt felvennie annak érdekében, hogy boldoguljon az életben. Ilyenkor elkezdjük a belső iránytűnket követni. Ha felismerjük ennek a szépségét, és rájövünk arra, hogy nem leáldozóban van az életünk, csak valami új, valami más kezdődik, akkor észre fogjuk venni a veszteségeink nyomán megnyíló ajtókat is."
Hálás vagyok a sorsnak, hogy már gyermekkoromban megadatott ez a szemlélet váltás. Most már megalapozott tudással rendelkezve átadom pácienseimnek azokat a technikákat, módszereket melyek segítségével ők is használni tudják gyakorlatban a saját életterületeiken ezt a fajta bölcsességet. Ha tetszik, ha nem, vannak lelki terheink is; feszültségek, nehézségek, el nem engedett vágyak, elvárások másokkal és magunkkal szemben, a csalódások, kudarcok a válások vagy éppen a sikereink súlya. Ezekből a terhekből, nehézségekből új élet fakad, de ezért meg kell dolgozni, TENNI KELL ÉRTE! Erre jó a szemlélődés, az elvonulás, a csend, a meditáció, az őszinte beszélgetések.
Szeretettel
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Eft terapeuta
Tel+3630/ 9500336

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."