Ugrás a fő tartalomra

Metamorf masszázs a lélekoldó technika

Ezen a napon Horváth Antal lesz a vendégem aki tapasztalatait osztja meg metamorf masszázsról.
"Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). 
Ezekre sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában."
Várunk szeretettel téged is. Semmi más dolgod nincs csak emailban jelezd részvételi szándékodat tehermal.egeszsegstudio@gmail.com
Szeretettel Tóni és Ildikó


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."