Ugrás a fő tartalomra
Elvesztett egyensúly ?

Minden fizikai tünet azért jelenik meg a testedben, hogy jelezze, kibillentél az egyensúlyból. Ha figyelsz a jelekre, időben észreveszed őket és egy kis egyensúlyozással megúszhatod, újra biztonságban érezheted magad.

Mi az, amire régóta nincs időd, és érzed, ha tovább feszíted magad, “leesel a lábadról” ?

 Fel kéne lélegezned ? – Mert már nem kapsz levegőt?
Ki kellene végre aludnod magad ? – Mert lehet, hogy holnap az autóban vagy a munkában alszol el ?
Oda kéne figyelned a rendszeres és minőségi táplálkozásra ? – Mert magad sem érted, mitől működik a gépezet, annyira elhanyagolod magad ?

Leggyakoribb hibák, amiket elkövetünk a testünk ellen:

Nem táplálkozunk egészségesen, tehát nincs elég és megfelelő üzemanyagunk. Rohanunk, küzdünk az idővel, hajszoljuk magunkat egész nap. Amikor a testünk jelez, „Óóó ez csak egy kis nátha, fejfájás, gyomorfájás…”- bekapunk egy tablettát, és már rohanunk is tovább....
Amikor átmenetileg egy súlyosabb betegség, baleset következtében megállunk, mert muszáj, a lehető leghamarabb futunk is tovább.
Hidd el a megelőzés sokkal fontosabb, mint a betegség kezelése!

Lelki Egyensúlyt megtartó gyógynövény teakeverék
7 féle gyógynövényből:

Összetevők: orvosi citromfű levél, kamillavirágzat, csipkerózsa áltermés, komlótoboz, levendulavirág, közönséges orbáncfű virágos hajtás, igazi édesgyökér.

Elkészítés: Egy filtertasaknyi teakeveréket 2,5 dl forrásban levő vízzel leöntünk, majd 10-15 percig, lefedve állni hagyjuk. Napközben egy bögrével felkortyolunk , és este lefekvés előtt is fogyasztunk egy bögrével.Mikor nem alkalmazható: Nem alkalmazható 12 éves életkor alatt, várandósság és szoptatás idején.
Gépjármű-vezetők és veszélyes gépen dolgozók részére alkalmazása csak lefekvés előtt javasolt.
Kúraszerű alkalmazása legfeljebb 3 hónapig tarthat. Két kúra között 3 hét szünetet kell tartani!

Szeretettel:
Barti Ildikó

Fitóterapauta

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."