Ugrás a fő tartalomra
Kedves olvasó
A növények csírájában, magjában és gyümölcsében az éltető napsugarak hatása csodálatos tisztasággal töltik fel bőrünket. A belsőleg történő hidratálás alapvető fontosságú bőrünk egészségének megőrzése szempontjából.
Külsőleg pedig olyan természetes és jótékony hatású anyagokkal érdemes kényeztetni bőrünket, mint például olívaolaj, jázminolaj, szőlőmagolaj, mandulaolaj. Ma este vendégem volt Szekula Katalin kozmetikus, aki átadta tapasztalatait, válaszolt azokra a kérdésekre melyek foglalkoztattak bennünket és kipróbálhattuk ezeket a tiszta anyagokból készült természetes termékeket. Hálás vagyok, hogy ilyen igazán csajos csapat jött össze, ahol teával, forró csokival megédesítve jó kis hangulatot teremtettünk. Köszönöm Nektek , hogy megtiszteltetek jelenlétetekkel, és Katának, hogy ilyen nagyszerű előadó volt ma este.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."