Ugrás a fő tartalomra

Ha szeretnéd megérteni életed bizonyos területén felmerülő elakadásokat testi vagy lelki szinten egyaránt jó helyen jársz 
 CélOm, a harmónia megteremtése, a fegyelmezett étkezés kialakítása, az éberség kicsiszolása különböző hangulatok tól függetlenül mire gondolok? Borús hangulatok( depresszió, szorongásos állapotok, fóbiák, pánikhangulatok )
Itt az idő, hogy megértsük a testünk működését, a táplálkozás és az életvitelünkre gyakorolt óriási hatását és, hogy végre felelősséget vállaljunk az egészségünk megőrzéséért, mert senki más nem fogja vállalni helyettünk.!Tanuljunk a működéséről, a gyógynővények használatáról, a miértekről, olvassunk, kutassunk.
Azok a terápiás eljárások melyeket alkalmazok érted vannak, a te segítségedért jelennek meg. A javaslatokat nem kötelező betartani, kivéve, ha eredményt szeretnél elérni, különben csak egy üres módszer marad a JelenLéted nélkül.Csak általad, az elhatározásod által kel ÉLETre, és elkezd hatni-működni mind 3szinten.
Hálás vagyok mindenkinek aki olvassa ezeket a gondolatokat, mert tudom csak közösen haladhatunk a teljes élet felé.
Szeretettel:
Barti Ildikó
Természetgyógyász
Tel+3630/ 95 00 336
https://3szinten.blogspot.hu/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."