Ugrás a fő tartalomra
KEDVES OLVASÓ 
– Nem akarok tovább úgy élni, ahogy most!
– Oké! Van konyhád?
– Mi? Ja, van.
– Van széked?
– Van.
– Van ágyad?
– Persze.
– Így éled az életed. Bizonyára ismersz gazdag, vagy csinos, vagy sikeres embereket, akiknek mindenük megvan.
Tudod, hogy ők mit csinálnak?
Bemennek a konyhába, leülnek a székre, majd lefekszenek az ágyba aludni.
Ők is azt csinálják, mint te.
A lényeg: hogy mit hiszel eközben. Ettől függ, hogyan érzed magad.
A kezelés során a testünk meridián pontjait ütögetjük – mintha egy önakupunktúrás kezelést végeznénk – és beszélünk a problémáról, hogy életben tartsuk, majd a megfelelő pontra koppintva örökre búcsút mondunk az eltárolt blokknak. Ez a módszer könnyen megtanulható és nem kell hozzá senki és semmi, csak a személy és a problémája. Rajtad múlik, mennyit veszel ki ebből a lehetőségből.
BŐVEBBEN A MÓDSZERRŐL ÉFT kopogtatandó pontok
Az ÉFT, vagyis az Érzelmi Felszabadulás Technikája egy olyan könnyen és gyorsan alkalmazható módszer, melynek segítségével megszabadulhatunk lelki problémáinktól és fizikailag is gyógyulhatunk.annak, aki mélyrehatóbban foglalkozik az ÉFT-vel egy életre szóló jóbarát lehet a módszer, melyet használhat – szó szerint – MINDENRE.
Az ÉFT arra a felfedezésre épül, hogy a test energiarendszerében fennálló kiegyensúlyozatlanság (blokk) befolyásolja a személy lelkiállapotát, pszichéjét. Az egyensúly helyreállítása azáltal, hogy a test bizonyos meridián pontjait ütögetéssel stimuláljuk, gyakran villámgyorsan feloldja a problémát.
Várlak szeretettel
Barti Ildikó
Eft terapeuta
Tel +3630/9500336.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."