Ugrás a fő tartalomra

Az egyensúly útja, az életminőséget javító szolgáltatások alkalmazásával:
Mit jelent ? 
-megtisztulás,
-lelki gyakorlatos élet,
-egység az EGÉSZség útja
Minden létező test közül ami ebben a világban van növényvilág, állatvilág stb., az a fantasztikus az emberben, hogy beszédén, magatartásán és viselkedésén keresztül fejeződik ki legtisztábban maga a tudat.
Hihetetlen szinteket járhatunk be saját magunkon belül ,annyi minden van megnyitva előttünk mi mégis oly keveset tudunk igazán megélni, ez csak akkor sikerülhet, ha megtanulunk ÉBERNEK lenni MEGFIGYELNI.
Néha az egyszerű dolgok a legnehezebben, mert túl "agyalunk" ,mert állandóan az elmében élünk, nagy ereje van az elmének ,bár tudjuk, hogy van karunk, kezünk de döntően az ember az a lény aki az elméjének, a érzés és gondolat világának fogja fel magát. Nem vagyunk azonosak az elmével sőt kiváló módon tudjuk alakítani .Az életünk titka, hogy mi történik az elménkbe.
Az elmúlt években arra törekedtem, hogy lehető legjobb tudásom szerint melletted legyek ezen az úton.
Fizikai szinten az érintés segítségével:
-talpkezelés,
-Salvia állapot felmérés,
-rezonanciás kezelések alkalmazásával
Lelki szinten:
-energia kezelés,
-füll/ test gyertyák,
-moxaterápia,
-gyógynövények segítségével,
-terápiás illóolajok alkalmazásával
Szellemi szinten:
Feltáró módszerek alkalmazásával:
-Eft (érzelmi oldás) terápia,
-simbólum és sorselemzés,
-kronobiologia ( önismereti módszer, melynek segítségével jobban megértjük önmaguk és a környezetünkben élők működését. Segít meghatározni, hogy mit tehetünk azért, hogy harmóniában élhessünk a családban, a munkahelyen, az élet egyéb területein)
Barti Ildikó
Tel+3630/9500336
Helyszín: Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."