Ugrás a fő tartalomra
Mit egyél, ha fáradt a szemed?
Napjainkban egyre többen viselnek szemüveget, és a szemproblémák is egyre nagyobb figyelmet kapnak. A diákok, az irodai dolgozók a könyvolvasás mellett sok időt töltenek a számítógép előtt, vagy túl sokat használják az okostelefont, ami miatt gyakran elfárad a szemük. A következő ételek fogyasztása enyhíti a szem fáradtságát.
Goji bogyó
A goji bogyó személesítő és májtisztító hatással rendelkezik, ezért eredményesen javítja az olyan tüneteket, mint a fájó szem, a duzzadt szem és a könnyezés. Ezenkívül lassítja a látás romlását.
Spenót
A spenót igen gazdag tápanyagokban, beleértve a szemet ápoló luteint. A lutein megelőzheti a szem elöregedése által okozott makuladegenerációt. A spenótban található kálium, kalcium és magnézium rugalmasabbá teszi a szemizmokat, így megelőzheti a rövidlátást is.
Áfonya
Áfonya
Az áfonya egyfajta különleges festékanyagot tartalmaz, amely javíthat a szem problémáin. Ha gyakran fáradtnak érzi a szemét, vagy éjjelre gyengül a látása, akkor egyen több áfonyát.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."