Ugrás a fő tartalomra

 "A hála a nagy szorzó."


   Kezdetben apró dolgokért voltam hálás és a hála érzése megsokszorozta a szívemben azt az elszántságot ami ma a célom lett, a Hivatásom.
Életünk eseményei megadják a lehetőséget a tanulásra. Mindannyian a magunk mércéje, igénye szerint választhatunk, hogy ebből mennyi idő alatt vonjuk le a tanulságot. Vannak események melyek évekig ugyanabban a mederben tartanak, de addig amíg az elme meggyőz a" kényelmes bizonytalanságról" maradunk, mégis jó tudni a választás a miénk.
      A hála megadta számomra azt az erőt ami a mindennapokban megsokszorozza a törekvés erejét. Jelen idők megmutatják mindazt ami a szándékainkon túl, a visszatartó erőt is hozta az életünkben. Hiszen most, hogy kevesebb időt tudunk foglalkozni olyan elfoglaltságokkal mint korábban, kiderül ki az/ mi az ami érdek nélküli. Sok esetben a külső ingerek hozták azt az érzést amit legbelül a szív hiányolt. Ne ess abban a hibában, hogy kint keresed a lelked hiányzó részeit. 
"Kisérjen bennünket a felismerés, hogy az élethelyzeteinkben megtaláljuk azt ami a miénk"

Fotót a lányom készítette, hála érte.
Soraimmal kívánok számodra világos gondolatokat: Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."