Ugrás a fő tartalomra

 

Tegyél meg mindent az egészségedért. Elsősorban légy őszinte önmagadhoz. Ne akard elnyomni magadba a borús érzéseket sem. A szabadban töltött idő, a mozgás, a meghitt beszélgetések az életerőt támogatják.
Sajnos tudjuk, amíg nincs baj, addig senki nem törődik magával, pedig az egészséget csak akkor tudja az ember IGAZÁN értékelni ha elveszik. A megelőzés a leggyorsabb változás.
Az életünk állandó változás. Ahogy jelenleg is tapasztaljuk, olyan helyzeteket élünk meg amire talán soha nem is gondoltunk volna. Változik annak megfelelően, hogy mit tettünk, vagy nem tettünk az elmúlt években.
Tehát jelenlegi életünk minősége visszatükrözi elmúlt éveinket. Nézz rá az elmúlt 5 évedre, és vond le a következtetéseket, hogy éltél-e a lehetőségekkel, megtettél-e mindent annak érdekében, hogy ma elégedett lehess(?)
Szeretettel járd az utat, tanulj tapasztalj.
Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."