Ugrás a fő tartalomra

Grotte Di Osimo

 

Életünk egy zarándoklat, állomásain megpihenve megismerhetjük megannyi arcunkat. Végtelen alázat kell hozzá, hogy a nehéz megpróbáltatásokat Mesterünkként köszöntsük.

Az összemosódó hétköznapok, rutinszerű lépteit, csak a "probléma" állítja meg. Porba néző tekintettünk, baj esetén az Ég fele emelve kérünk, könyörgünk, ha kell...Hogy kellenek-e a próbák? a nehézségek életünkbe?

 Szükséges, mert ilyenkor elgondolkodik bennünk az ember, és ébredezik a Figyelő...hiszen addig a pontig azt tettük amit...és ide vezetett. Akkor ezentúl mi lenne a megoldás?

Talán a VÁLTOZTATÁS. 

Nem könnyű, és kitartás nélkül lehetetlen küldetés.

2019. Április havában Grotte DiOsimo városában /Olaszország/voltunk. Ez az ÚT számomra nem egy kirándulás volt, hanem hosszú kitartó felkészülés vezette utamat. Mégis a legfontosabb bölcsesség amely ezen az úton a szívemben megszületett, nem más mint a változásokra megértően reagálni.

A pandémia a legnagyobb lecke az emberiség számára. Hogy az elkövetkező éveiknben mire tanít bennünket(?) az még kérdés.

A legfontosabb talán az lesz, hogy ahogy eddig éltünk, az megváltozik. 

Szeretettel:lldikó 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."