Ugrás a fő tartalomra

Mi az amit igazából szeretnél?


"


Az igazi álmoknak az akadályok adnak erőt. Máskülönben nem változnak tervekké, hanem csak álmok maradnak. Éppen ez a különbség az álmok meg a terv között." Alessandro D'Avenia.

 A Célom, hogy támogassalak minden szinten az életerő megtartásában lelki, szellemi, gondolati, fizikai szinten egyaránt. A közös munkánk első lépéseként,kérlek tedd fel magadnak a kérdést:

♦️Mi az, amit igazából szeretnék?

A válaszod számtalan lehet, egy dolog viszont mindebben közös, önmagadat látni kívülről az egyik legnehezebb dolog mégis a kulcs ahhoz, hogy változtatni tudjunk akár a szervezetedben zajló folyamatokon, akár egy belső állapoton.

♦️Miért van rá szükség?

Ez a felismerés arra ad lehetőséget, hogy kívülről láss rá magadra, milyen erők is tartanak fenn benned bizonyos helyzeteket, állapotokat, mik a valódi okok és miként tudsz ezen változtatni, hatással lenni rá.

🌳A természet számtalan módon ad segítséget:

-a gyógynövények által

-a szeretet érintésén keresztül

-a fegyelmezett táplálkozás által

-a mozgáson keresztül

🍃Hívatásom köreiben ezeknek az erőknek a támogatásával alkalmazom a természet felkínált segítségét. Ha nem riadsz meg az első önismereti gyakorlatoknál amit önmagadról felfedezel. Elsajátíthatod a fegyelmezett, éber erőt ami a táplálkozás, a mozgás, a gondolkodás, az élet minden területén támogatja az egészséged.

Nem " kell" hozzá semmi más csak a döntésed, az aktív részvételed.

🌷Szeretettel:Barti Ildikó

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."