Ugrás a fő tartalomra

Mindennek célja van


   Az élet túl összetett ahhoz, hogy bárki tökéletes kontroll alatt tarthassa. Ennek az alázatos belátása tesz képessé bennünket a változásra. 
 Mégis az elme játszmáiként sok esetben a nyugalmunkat adjuk érte. 

  A változások elkerülhetetlensége esélyt ad arra, hogy a történések mögött felfedezzük semmi sem véletlen. Minden ami velünk történik minket támogat, még akkor is, ha adott helyzetben más a meglátásunk a helyzet kapcsán. 
Minden helyzet az adott nézőpont szerint bontakozik ki. 
  Vannak élethelyzetek, mikor azt érzed egyedül vagy, nem vagy fontos senkinek, tehetetlenség van benned. Nem várj, adj esélyt, hogy megértsd kivé érlel a tapasztalat.
    Nem tisztségem tanácsot adni, hiszen mindenki maga tudja hol van a "határ. Emberi testünk hosszú ideig képes tűrni a mértéktelenséget, de tartalékai egyszer elapadnak. Te vagy az aki megteheti az első lépést önmagadért!   A változás sokszor, akkor indul be, ha ott mélyen vagy... hiszen minden vég egy új kezdet is egybe. A nehézségek azok az erőpróbák amelyek megmutatják, sokkal több erő van benned mint azt valaha elképzelted! 

Láss át a látszaton, nézd felülről a helyzeted. Kitartó erőt, elszántságot kívánok! Szeretettel:Barti Ildikó




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."