Ugrás a fő tartalomra

Mondhatnék szép dolgokat, de nem lenne igaz.


 Vannak beszélgetések, melyek évszázados múltat hoznak szívünkben. Mégis új távlatokat mutatva, inspirálnak a felszín mögé nézni. Ma reggel egy nagyon kedves ismerősöm szavai ihlettek meg.

"Mondhatnék szép dolgokat, de nem lenne igaz" 

 A szép dolgok kellenek az érzékeknek. Ahol elringat a vágy, az ábránd a képzelet. 

 Belső Értékeink felfedezése ezeken a szép tájakon vezet, első körben ahol a felszínt látva elcsendesedhet az elme kattogása. A múlt emlékei illatok, színek, hatások érintésében felidéz egy érzést, gondolatot. 

  Mégis lelkiismeretünk feltárása közben, ezen túl mutat a belső munka, nehéz szikár, erőpróbáló terepen. Számtalan kihívás, szembesít a "szép dolgok mögött" ott van a felelősség. 

Mert megérted nem csak magadért élsz! 

Hogy életed történései mögött, ott van az ok, amiért itt vagy. Hogy szenvedeseid mutatják meg az erőt, ami által megérted, nem ellened érted történt minden. Hogy mindennek értelme, oka van az életedben. És a múlt nehézségei azok a Mesterek, akik belátásod által, bölcsességgel ajándékoznak meg. 

 És mikor félébred a lelkedben a csodálat, az alázat, az együttérzés úgy tudsz rátekinteni életedre, mint a Nap a vizekre, a mezőkre, a rétre, a hegyekre. 

Kívánok bölcs látást, érző szívet ehhez az úthoz. Szeretettel: Ildikó 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."