Ugrás a fő tartalomra

Tegyél meg egy lépést minden nap ömagadért



      Azok a dolgok, amelyek veled történnek, legyen az egy probléma, amelyet szerettél volna elkerülni, vagy egy öröm, ami "örökké" tart, már az első pillanattól kezdve a múltad részét képezik. 
 Éppen ezért nem állhatsz meg azon gondolkodni vagy sajnálkozni, hogy mit csináltam rosszul, vagy mit kellett volna másként tenned, mert az bármennyire is szeretnéd - már soha nem fog bekövetkezni, és ezekért a sajnálkozásra vesztegetett másodpercekért, percekért és órákért nagy árat kell fizetni. Azok az élethelyzetek melyek átlátása hosszú éveket vesz igénybe a múlton való rágódás része.

Tegyél minden nap 1 lépés magadért 

Hogyan kezd el ❓

Nézz szembe a tényekkel. Hol tart az életed? Boldog vagy ? Mi az ami félelemmel tölt el?
Ne feledd mindig van tovább. Az nem mindegy, milyen minőségben éled ez életed. Az sem mindegy, hogy érzed magad egy kapcsolatban( családi, baráti, párkapcsolati stb.) 
   Sokszor az élet leckéi vezetnek az önismeret lépcsőfokaihoz. És amikor elismered magadnak, hogy értékes ember vagy. Amikor nemcsak kifelé hangoztatod, hogy fogadjanak el ilyennek, hanem ténylegesen elkezdesz érvényt szerezni ennek. Elgondolkozol azon, vajon miért engeded, hogy a másik ne azon az értéken kezeljen, ahol Te szeretnéd.

Megfigyelted már valaha, milyen ereje van az általad kimondott szavaknak? Tudatosítottad, hogy mekkora hatással van a gondolkodásodra és a hangulatodra?
Tegyél minden nap egy lépést magadért, kezd el már ma FIGYELNI önmagad!
A közös munka alatt nem a múlt fájdalmait, sérüléseit boncolgatjuk, hanem a jelennel törődünk és azzal, hogy hogyan lesz valódi változás. Mindez a te aktív részvételeddel tud működni, csakis te tudsz változtatni. 
Szeretettel
Barti Ildikó
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."