Ugrás a fő tartalomra

Hàla

Minnél több dologért tudunk hálásak lenni, annál több dolgot kapunk. A hála erőt adó érzés annak kifejezésére, hogy nyitottak vagyunk a sorsunk irányába, aki gondviselő szeretettel világítja életutunkat. A hála egy köszönet is a Mindenható Isten felé, hogy tejes bizalommal kezébe tettük életünket.
Sokszor a  felszínesség ködösít, nem is gondolunk abba bele, milyen is lenne, ha nem rendelkeznénk valamennyi érzékszervünkkel. Reggel mikor felébredünk kinyitjuk a szemeinket és látunk. Halljuk, hogy valahol zene szól, dalolnak a madarak. Munkába mennek az emberek, autókkal, biciklivel, buszokkal. Tudunk járni, egészségesek vagyunk, vagy vannak feledataink annak helyreállításában.
Igazi vedőpajzs a bennünk működő természeti erők, az önelfogadás, a mások iránt érzett tisztelet, odaadás nyitottság.
🙏Adj hálát minden sikerért amit elértél, még akkor is, ha apró lépések vezettek hozzá, tedd meg ezt minden nap.
Néha meg kell állni, lelasullni picit és megfigyelni mit súg a szívünk. Önmagunkban van minden és mindenben önmagunk vagyunk. 

Szeretettel
Barti Ildikó 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."