Ugrás a fő tartalomra

Emlékezz

Az elmúlt 25 évben sok mester, tanító, terapeuta mutatkozott ezen az úton ahol magam is járok. Mégis azt tapasztalom a szavak mögül hiányzik az valós megtapasztalás.
A rohanó világ szép fényes Lucifer-i erőin túl csak akkor tekinthetünk, mikor magunkban kicsiszoljuk a támogató IGAZI erényeket, mik is azok?

-emlékezés, 
-törödés, 
-alázat, 
-megbecsülés,
-lelkiismeret, 
-hála, 
-elkötelezettség, 
-tapintat,
-felelősségválalás
-megértés.

Sokat olvashatunk arról, hogy el kell engedni a rossz dolgokat, új lappal indulni, lezáni mindazt ami volt... Hidd el nem KELL annyit tehetsz, hogy emlékezel miként jutottál oda ahol most vagy(?) , mi történt veled(?) , visszanézve a múlt adja a jelen feldolgozása által a mélyebb szellemi összefüggések ismeretét.
🧐Sok esetben a fogalmakkal nem vagyunk tisztába, csak a szavak információját nézzük, de a mögötte rejlő tartalom fölött elsiklunk.
Székely emberként szeretem az egyenes beszédet! Tisztelem azt akiben van bátorság szembenézni az árnyékban lévő részeivel, amire talán nem oly bűszke! De tudatában van annak, hogy nem tökéletesnek kell lenni, hanem Igazinak.
Végtelen hála van bennem, hogy itt vagy és olvasod a gondolataimat 🙏
Arra bíztatlak ne akarj senki más lenni, legyél az aki vagy, az aki nem takarja el a tekintetét, mert csalódtak benne, az aki nem haragszik a szüleire, mert gyermekként kapott egy két intelmet aminek akkor talán nem örült.
Legyél hálás érte, mert ők azt vállalták, hogy olyan erőkkel támogatnak a szellemi utadon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."