Ugrás a fő tartalomra

Ha értenénk az állatok nyelvén


A szív, és a szavak helye az életünkbe...
Ha értenénk az állatok nyelvén teljesebb lenne az ÉLET-ünk...mert az önzetlen SZERETET-ről, a feltétel nélküli FIGYELEM-ről sokat tanulhatnánk!
Jelen idők a befele tekintést támogatják, ahol a megélt életszakaszok letisztulnak...nagyon nehéz "súlya van"  
Belefáradsz...szomorú vagy...mert LeNyom. Igen az önmagadon való" munka" nemcsak szárnyakat ad, hanem indákat is felhoz, mely eddig fogva tartott...és most tapasztalod erejét.
Csak tudd, ez is a folyamat része, melyben megismered saját erődet, ÖnMagadat ebben az emberi minőségbe.
Müller Péter gondolataival kívánok mindenkinek meghitt szép napot
Szeretettel:
Barti Ildikó

"....És gondolunk arra, hogy nincs remény, és az egész élet értelmetlen, nehéz és kilátástalan. Ez öregít. Ráírja arcunkra belső élményeinket. Aki jól él, annak lelke mélyén a tiszta forrás mindig buzog, a külső koszban mindig feltör a tiszta víz, a derűs, a tápláló, az élet halhatatlanságának vize. A legjobb kozmetikusunk bennünk él! Belülről tünteti el a ráncainkat, s még öregkorunkban is derűssé varázsolja a tekintetünket. Mert a lélek kiül az arcra. Gyakran tapasztaljuk, hogy nagy öregeknek szép a bőrük. És csillog a szemük."
Müller Péter

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."