Ugrás a fő tartalomra

A Nő

"Amikor Isten megteremtette a nőt, a 6. napon sokáig dolgozott...

Egy angyal odajött, és megkérdezte: "Miért töltesz rá annyi időt? ” Az Úr így válaszolt: „Láttad az összes specifikációt, amelyeknek meg kell felelnem, hogy formáljam őt? ”

„Mindenféle helyzetben működnie kell, képesnek kell lennie egyszerre több gyermeket is befogadni, olyan öleléssel kell rendelkeznie, amely a sérült térdtől az összetört szívig bármit meggyógyít.

Mindezt csak két kézzel kell tennie, betegen gyógyítja magát és napi 18 órát tud dolgozni. ”

Az angyal lenyűgözte. “Csak két kéz... Lehetetlen! És ez a standard modell? ” Az angyal közelebb jött és megérintette a nőt.

"De te olyan puhává tetted őt, Uram. ”

"Ő puha - mondta az Úr - de én erőssé tettem őt. El sem tudod képzelni, mit tud elviselni és legyőzni. ”

"Tud gondolkodni? ” Kérdezte az angyal... Az Úr így válaszolt: „Nemcsak gondolkodni tud, hanem érvelni és tárgyalni is tud. "

Az angyal megérintette az arcát... "Uram, úgy tűnik, ez a teremtmény szivárog! Túl sok terhet raktál rá. "

"Nem szivárog... ez egy könnycsepp," Az Úr kijavította az angyalt...

"Mire való ez? "Kérdezte az angyal... Az Úr azt mondta: „A könnyekkel fejezi ki bánatát, kétségeit, szeretetét, magányosságát, szenvedését és büszkeségét. "...

Ez nagy benyomást tett az Angyalra,
„Uram, te egy zseni vagy. Mindenre gondoltál.

Egy nő valóban csodálatos"

Az Úr azt mondta: „Valóban ő az. Olyan ereje van, ami lenyűgözi a férfit. Tud bánni a bajokkal és nehéz terheket cipelni. Boldogságot, szeretetet és véleményeket őriz. Mosolyog, amikor sikítani akar. Énekel, amikor sírni akar, sír, ha boldog, és nevet, ha fél. Harcol azért, amiben hisz.

A szeretete feltétel nélküli. Összetört a szíve, amikor egy rokona vagy egy barátja meghal, de erőt talál ahhoz, hogy továbblépjen az életben. "

Az Angyal megkérdezte: „Tehát ő egy tökéletes lény? "

Az úr így válaszolt: "Nem. Csak egy hátránya van, gyakran elfelejti, mennyit ér. "

Szerző: Devina Nund

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."