Ugrás a fő tartalomra

Lelkierő & rugalmasság

🍃🥾🌳⛰️
Már tudod, hogy minden ember tükröt tart neked.
Hogy senki sem kerül csak úgy, véletlenül az utadba. Gyakran észre sem vesszük, pedig minden találkozás és hosszabb-rövidebb kapcsolódás azért történhetett meg közted és más emberek között, mert valamit mutatni akartak neked, belőled, a saját érzéseidből, a külvilággal kapcsolatos elvárásaidból és a saját magadról alkotott képedről. 

Milyen érzést hoz felszínre benned ? Mit gondolsz magadról? Mit érzel legbelül?

Zarándokutak során ezek a kérdések engem is megtalálnak.Hiszen ezek az utak mindig a "megszokotton" túl vannak. Talán pont ezért is szeretem, mert minden út egy kaland is egyben. 
🎒Egy hátizsák, csak a szükséges dolgokkal, ilyenkor a lelkierő valódi jelentőségét mutatja meg, azt a fegyelmet amit korábban kicsiszoltál magadban.
Rávilágit arra is, hogyan tudsz jelen lenni egy ismeretlen környezetben, a "kiszámíthatatlan" folyamatos sodrásában, ahol nem az marad "talpon" aki erős, hanem aki képes változásra / rugalmas lenni adott élethelyzetben.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Kezdetben apró dolgokért mondtam köszönetet.Aztán minél hálásabb lettem,annál nagyobb lett a jutalmam.Hát persze,hiszen minden,amire az ember összpontosít,növekedésnek indul.Ha a jóra koncentrálsz az életedben,azzal még több jót teremtesz.A hála a nagy szorzó."